Historiku i kompanise

•    Yaps eshte themeluar ne vitin 2001 ne qytetin e Tiranes
•    Yaps eshte licensuar per te ofruar sherbimin postar qe ne vitin 2001
•    Fillimisht sherbimi nisi me 600 sherbime ne muaj dhe tani ka arritur ne nivelin 100,000 sherbime ne muaj
•    YAPS ka afersisht 40 korriere qe mbulojne te gjithe zonen e Tiranes por jo vetem
•    Cdo korrier eshte I instruktuar dhe trajnuar per te realizuar sherbimin ne menyre sa me korrekte dhe etike
•    Yaps ka ne dispozicion mjetet e nevojshme motorike per te mbuluar te gjitha kerkesat e klientit
•    Yaps eshte ne dispozicion te ofroje sherbimin me cilesor te mundshem me koston me efikase per klientin
•    YAPS eshte ne dispozicion ne cdo kohe qe klienti ka nevoje te permbushi kerkesat e tij