There is nothing to show here!
Slider with alias slider1 not found.

SHERBIM GJENERAL PASTRIMI

 1. Pastrimi n shtepi, zyra, qendra, biznesi etj

  Ne pastojme me profesionalizem te gjitha elementet perberese te shtepive, zyrave, qendra biznesi etj.Operatoret e sherbimit te pastrimit tregojne nje perkujdesje ne pastrimin dhe higjenizimin e ambjenteve tuaja

 2. LARJA E XHAMAVE – ne cdo lloj lartesie.

  Ne ju ofrojme nje sherbim te persosur ne pastrimin per vetrata xhami te zyrave ose shtepiave tuaja

 3. LARJE AMBJENTEVE SPECIFIKE – me mermere, pllake, parkete…

  Ne ju ofrojme sherbim pastrimi dhe lucidimi per te gjitha llojet e dyshemeve.
  Larja kryhet ne menyra bashkohore me makineri moderne te firmes karcher dhe solucionet te firmes Karcher dhe Keihl.  

 4. PASTRIM DHE LARJE – te tapeti, moketi, kulltuku, divane, karige etj.

  Larje, ferkim me dore  larje, ferkim me makineri, larje, pastrim i thelle trajtim me shampo, trajtim me avull, ne ofrojme sherbim pastrami per tapetet pa i levizur nga vendi

 5. PASTRIME GJENERALE

  YAPS cleaning ofron nje sherbim te plote pastrimi ne ambjentet tuaja,

Lajmet e fundit