Sherbimet

Disa nga sherbimet tona:
•    Sherbim gjeneral pastrimi ne shtepi,zyra,qendra biznesi etj
•    Larje e koulltuqeve, divaneve dhe kendeve te ndryshme.
•    Lucidim te ambjenteve te vecanta me mermere dhe parkete etj
•    Pastrim dhe larje te cdo lloje tapeti, moketi, kulltuku, divane, karrige etj
•    Disifektim te ambjenteve nga mikrobet e ndryshme
•    Pastrim te ndertimeve te reja
Aktualisht ne i ofrojme sherbim pastrimi shume subjekteve si:
•    Zyra
•    Institucione
•    Qendra Biznesi
•    Ambjente Shkollore
•    Ambjente Spitalore
•    Hotele
•    Banka
•    Ambasada
•    etj.
Ne ju ofrojme sherbim ne te gjitha kohet, gjate dites dhe nates sipas kerkeses tuaj


SHERBIM GJENERAL PASTRIMI –  ne shtepi,zyra,qendra biznesi etj.
•    Ne pastojme me profesionalizem te gjitha elementet perberese te shtepive, zyrave, qendra biznesi etj
•    Operatoret e sherbimit te pastrimit tregojne nje perkujdesje ne pastrimin dhe higjenizimin e ambjenteve tuaja
•    Fshirje me fshese me korent te tapetit, te rrugicave
•    Largimi i pluhurave nga te gjitha objektet dhe ne lartesi
•    Larjen e te gjitha dyshemeve (larje e lagesht e thate dhe me makineri)
•    Pastrimi nga pluhurat dhe shkelqim i objekteve te drunjta
•    Pastrimi i tualeteve sanitarizimi dhe shkelqimi i elementeve te porcelanit dhe te inoksit
•    Pastrimi i xhamave, dyerve, tavolinave, pasqyrave etj
•    Pastrimi i kolltuqeve karigeve
•    Sherbim pastrimi gjeneral nga fillimi ne fund


 

LARJA E XHAMAVE –  ne cdo lloj lartesie.
•    Ne ju ofrojme nje sherbim te persosur ne pastrimin per vetrata xhami te zyrave ose shtepiave tuaja
•    Larja kryhet ne menyra te ndryshme si??
•    Larja e xhamit realizohet me paisje profesionele si shkalle, skela, vinc etj
•    Larja e xhamave behet profesionalisht me shtupe, Gomine, thike xhami per kruajtjen e xhamave dhe ilac kunder pluhurave


LARJE AMBJENTEVE SPECIFIKE – me mermere, pllake, parkete…
Ne ju ofrojme sherbim pastrimi dhe lucidimi per te gjitha llojet e dyshemeve.
Larja kryhet ne menyra bashkohore me makineri moderne te firmes karcher dhe solucionet te firmes Karcher dhe Keihl.

•    Larja e te gjitha llojeve te pllakave.
•    Larja e mermereve
•    Pastrimi dhe larja te gureve dekorative.
•    Larja e ambjenteve me granit.
•    Larja rashinimi dhe lucidimi i parketit


PASTRIM DHE LARJE –  te tapeti, moketi, kulltuku, divane, karige etj.
•    Larje, ferkim me dore
•    Larje, ferkim me makineri
•    Larje, pastrim i thelle trajtim me shampo
•    Trajtim me avull
•    Ne ofrojme sherbim pastrami per tapetet pa i levizur nga vendi
•    Trajtim sanitarizimi dhe aromatizues
•    Trajtim per heqjen e ererave te keqija
•    Trajtim disinfektimi
•    Ne ju ofrojme dhe larje te tapicerive te makinave,autobuzve,avionave etj.


PASTRIME GJENERALE

•    YAPS cleaning ofron nje sherbim te plote pastrimi ne ambjentet tuaja,

•    Per klientet tane fiks ne ofrojme nje pakete te plote sherbimi qe perfshin:

1.    Mirmbajtje ditore me operatore pastrimi
2.    Pastrime gjenerale javore
3.    Pastrime gjenerale mujore
4.    Te gjitha materialet e pastrimit qe i nevojiten klientit
5.    Makinerit e nevojshme per ambjentin ku do te pastrohet


 

SHERBIME TRANSPORTI


DISINFEKTIM  – 4D


DISINFEKTIM TE THELLE


 

SHERBIME KOPSHTARIE