Rreth Nesh

•    YAPS CLEANING u themelua ne vitin 2001
•    YAPS ofron sherbim profesional pastrimi per te gjitha llojet e ambjenteve si: institucione, banka, zyra, ambjente publike, hotele, rezidenca, vila, spitale etj
•    YAPS ofron keto lloj sherbimesh ne menyre te permbledhur:
1.    Pastrime ditore
2.    Pastrime gjenerale – nje here, dy here ne muaj ose me shume ne varesi te kerkesave te klientit
3.    Sherbim pastrimi, lucidimi dhe mirmbajtje e siperfaqeve te cdo lloj pllakash
4.    Sherbime pastrimi specifike si: larje kolltuqesh, divanesh, kendesh, karrigesh, tapetesh ne vend, dysheqesh, etj .
5.    Larje dhe pastrim xhamash nga brenda dhe jashte ambjentit  – ne cdo lloj lartesie
6.    Sherbime transporti asetesh zyre ose shtepie
7.    Sherbim disinfektimi  – sherbimi 4D
8.    Sherbim disinfektimi total dhe higjenizimi I ambjenteve te ndryshme
9.    Sherbime kopshtarie
10.    Furnizim me materiale pastrimi profesionale
•    Shebimet e pastrimit realizohen ne baze te nje mareveshje midis paleve ku jane specifikuar te gjitha te drejtat dhe detyrimet e paleve
•    YAPS Cleaning ka afersisht 60 sanitare pastrimi te pastrimit ditor dhe atij gjeneral
•    YAPS Cleaning mund te siguroje deri ne 5 grupe te pastrimit gjeneral qe mund te punojne njekohesisht dhe te pavarur nga njeri tjetri
•    Administratoret e YAPS Cleaning jane te specializuar dhe te trajnuar ne ofrimin e sherimeve te pastrimit nga institucione nderkombetare. Permendim certifikaten nga “NETHERLANDS SENIOR EXPERT – PUM
•    Administratoret e YAPS Cleaning zoterojne gjithashtu certifikaten e specializimit nga “TUV AUSTRIA”, per pastrimet gjenerale dhe perdorimin e makinerive te pastrimit Karcher dhe materialet Keihl
•    YAPS eshte ne dispozicion te ofroje sherbimin e pastrimit ne cdo kohe te kerkuar nga klienti